H&H Watchtower zorgt 24/7 voor camerabewaking

Heeft de inzet van een mobiele cameramast voor u meerwaarde? Heeft u met spoed een cameramast nodig? Ontdek wat de H&H Watchtower voor u kan betekenen en bel ons of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Lees meerOfferte aanvragen

Slimme detectiesoftware

De H&H Watchtower is voorzien van camera’s welke beschikken over artificial intelligence. Door deze technologie kunnen voertuigen en personen worden onderscheiden van andere objecten. Hierdoor kunnen ongewenste personen gedetecteerd worden. Deze meldingen komen rechtstreek via de app op uw telefoon of bij een meldkamer terecht. Doordat de beelden vooraf geverifieerd kunnen worden, voorkomt u dat valse alarmen onnodig opgevolgd worden.

Snel kosten besparen

Door middel van de inzet van de H&H Watchtower en de preventieve werking daarvan voorkomt u diefstal en vandalisme. In overleg met uw verzekering kan tevens geld bespaart worden op uw premie en / of eigen risico. Dit kan al binnen twee uur gerealiseerd worden. De H&H Watch heeft door middel van het 4G modem geen internetaansluiting nodig. Dankzij toegepast vervoer kan de H&H Watch snel ver- of geplaatst worden en binnen twee uur operationeel zijn.

Wij voldoen aan uw vraag

Natuurlijk voldoen wij aan uw vraag wanneer u ons (met spoed) verzoekt om een mobiele cameramast in te zetten. Omdat u die ervaring al hebt en met de inzet van een cameramast het best geholpen bent. De techniek van onze H&H Watchtower is optimaal in combinatie met de mogelijkheden voor u als gebruiker. Met uw verzoek maakt u de beste keus.

Niet altijd is duidelijk of de inzet van onze tower voor u de beste oplossing is. Masten plaatsen kan iedereen, de juiste analyse maken en daarop de keuze baseren is twee. Met die keuze helpen wij u zoals u dat van ons gewend bent.