Allround Beveiliger(s) voor diverse opdrachten door heel Nederland

H&H Security B.V. groeit en is op zoek naar gemotiveerde beveiligers. Werk jij als zzp-er in de beveiligingsbranche en herken jij jezelf?

Wat ga je doen?

H&H Security is een middelgroot beveiligingsbedrijf gevestigd in Tilburg, wij werken door heel Nederland. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde bedrijven in o.a. de Zorg en het Onderwijs, de Voedselindustrie, Politie en Justitie, Bouw- en Aannemingsbedrijven, Warehouse en Logistiek en Gemeentelijke- en Landelijke Overheid.

Jouw profiel:

Jij bent een gemotiveerde, gediplomeerde beveiliger met een positieve en flexibele instelling. Je bent in het bezit van rijbewijs B, eigen vervoer en je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wat bieden wij jou:

  • Leuke afwisselende opdrachten in diverse branches.
  • Een mooi tarief en een tijdige betaling van je wekelijkse factuur.
  • Een groeiend beveiligingsbedrijf als opdrachtgever, waar een informele en collegiale sfeer hangt en we werken met korte lijnen.


Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail naar info@hh-security.nl met jouw cv met pasfoto en jouw motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Femke Baesjou via 085 – 902 69 02.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.