Over ons

No nonsense, recht door de voordeur en zonder poespas! Dat zijn wij. Wij zijn er voor u. Wij staan klaar en zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze ervaring, onze expertise, onze menselijkheid zijn elementen die uw vraag omzet in een pasklare oplossing.

Meer dan

10 jaar ervaring

H&H Security B.V. is veel meer dan ‘zomaar’ een beveiligingsbedrijf. H&H Security is gevestigd in Tilburg, wij opereren door heel het land. H&H Security werd 10 jaar geleden opgericht door Leander de Haas. Met het idee om een innovatief beveiligingsbedrijf op te richten met een aanpak gericht op flexibiliteit, kostenefficiency en met name kwaliteit.

Kwaliteit gaat voor ons verder dan alleen de schriftelijke eisen van de opdrachtgever, namelijk het actief verwachtingen en behoeften blijven verkennen. Aan de hand van deze aanpak is H&H Security de laatste jaren enorm gegroeid waardoor er veel ervaring en expertise gegenereerd is op het gebied van beveiligen.

Ontmoet

onze experts

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremqu laudantium totam rem aperiam eaque ipsa

Quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur.

Flexibel

& vernieuwend

Wij gebruiken de kennis van vandaag voor de innovatie van morgen. H&H Security is betrouwbaar, realistisch en benaderbaar. Samen met de klant kijken wij naar een duurzame aanpak van het nieuwe beveiligen. De kwaliteit die wij garanderen wordt geleverd door gemotiveerde medewerkers die de filosofie van H&H Security uitdragen. Wij gaan verder in het ondersteunen en motiveren van onze medewerkers dan alleen het opdracht geven aan. Dit om de klant te voorzien van kwalitatief hoogwaardige services op het gebied van beveiligen.

H&H Security blijft meedenken met de klant, ook als het gaat om een flexibele inzetten kostenefficiency. Wij handelen volgens de overtuiging dat wij met een hechte partnership samen met de opdrachtgever de doelstellingen en ambities op de korte en lange termijn waar kunnen maken.

Gecertificeerd ondernemen

H&H Security staat voor kwaliteit. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend om gecertificeerd te ondernemen. We hebben onder andere de volgende certificaten.

Neem contact op