Object- en terreinbeveiliging

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen?

Wij zijn u graag van dienst! Vul het formulier in en we gaan met u in gesprek voor de beste beveiligingsoplossing voor uw organisatie.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Een van onze specialisten komt spoedig bij u terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Criminaliteit en vandalisme veroorzaken altijd nadelige gevolgen. De gevolgen van schade zijn uiterst divers: daadwerkelijke financiële schade, vertraging van projecten, stagnatie van productie, het uitlopen van termijnen, al met al zaken waar u niet op zit te wachten.

De inzet van onze beveiligingsoplossingen dragen bij aan preventieve waarde waardoor risico’s afnemen. Een scala van intelligente oplossingen zorgen ervoor dat uw risico’s beheersbaar zijn. Indien er wel een incident plaatsvindt treden wij adequaat en professioneel op en weten op basis van kennis en ervaring, welke acties nuttig en noodzakelijk zijn. Daarin zit ook onze meerwaarde: vanuit de juiste balans acteren waardoor de schade beperkt blijft en continuïteit niet verder bedreigd wordt.

Wij leveren beveiligings- en surveillance diensten op luchthavens en haventerreinen, op bedrijventerreinen, binnen kantoor- en fabriekspanden, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op tal van andere plaatsen en locaties.

Deze ervaring helpt u zodra u met ons in gesprek gaat. Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden of kennis maken met ons bedrijf en onze dienstverlening? Bel ons dan op 085 - 902 69 02 of stuur een e-mail naar info@hh-security.nl.

Bekijk alle diensten

BeveiligingTrainingenad hoc beveiliging
watchtowerobjectbeveiligingbrandwachten