Onze diensten

Onze diensten en dienstverlening zijn uiterst divers. Navigeer direct naar de dienstverlening waar u naar op zoek bent.

Oplossingen

voor beveiliging

Wij geloven niet in kant en klare producten. Iedere vorm van beveiliging wordt namelijk voor een gedeelte door en met de klant gevuld. Graag gaan wij met u in gesprek, denken met u mee in het borgen van uw continuïteit en beveiliging. Wij bieden de volgende oplossingen op het gebied van beveiliging:

Alarmcentrale
Beveiligingsadvies
Beveiligingssystemen & techniek
Hospitality services
Luchthaven beveiliging
Mobiele surveillance
Objectbeveiliging
Politie en justitie
Zorg & welzijn
Toezicht en handhaving

We verzorgen

de beveiliging voor

Trainingen

en beveiligingsadvies

Bij H&H Security bieden we ook de volgende trainingen en adviezen op het gebied van beveiliging aan:

Agressietrainingen
Bedrijfshulpverlening
Crisismanagement
EHBO trainingen
Risicomanagement
Security trainingen
Veiligheidsadvies

Corona preventie

en handhaving

Om de continuïteit van bedrijven en organisaties te waarborgen is het van belang om COVID-19 buiten de deur te houden. Uw medewerkers en bezoekers komen en gaan, maar hoe zorgt u ervoor dat zij niet besmet uw bedrijf binnen gaan of uw pand betreden?

H&H Security is gespecialiseerd in het handhaven van de COVID-19 maatregelen binnen uw organisatie. Door het leveren van een totaaloplossing waarbij de COVID-19 maatregelen worden afgestemd op uw bedrijf of organisatie, wordt de kans op (interne) besmetting enorm verkleind. Graag leggen wij u uit hoe onze concepten afgestemd kunnen worden op uw vraag waardoor het besmettingsgevaar afneemt.

Ad hoc toezicht

en beveiliging

Ontstaat er een situatie waardoor met spoed inzet van beveiliging nodig is, dan levert H&H Security ad hoc oplossingen. Uw eenmalige verzoek wordt direct omgezet in oplossingen die wij snel in kunnen zetten. Zo worden uw zorgen direct opgelost. Neem contact met ons op zodat wij u de juiste beveiligingsoplossing kunnen leveren.

Object- en

terreinbeveiliging

Bouwplaatsen, bedrijventerreinen en kantoorgebouwen zijn gevoelig voor diefstal, vandalisme en andere vormen van criminaliteit. Om te voorkomen dat er dergelijke situaties plaatsvinden en er onvoorziene kosten en vertragingen in projecten ontstaan, biedt H&H Security in samenwerking met de klant, maatwerkoplossingen aan zoals beveiligings- en surveillance diensten, camerabewaking en preventieve maatregelen.

24/7 camerabewaking

met de H&H Watchtower

Heeft de inzet van een mobiele cameramast voor u meerwaarde? Of heeft u met spoed een cameramast nodig? Ontdek wat de H&H Watchtower voor u kan betekenen.

lees meer

Brandwachten

Als uw locatie niet aan de juiste brandveiligheidseisen voldoet of als er noodzakelijke installaties niet in werking zijn, kunt u besluiten om brandwachten in te zetten ter borging van de veiligheid. Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, een evenement, een shutdown of bij het uitvallen van de brandmeld- of sprinklerinstallatie.

De inzet van onze brandwachten heeft preventieve meerwaarde. Daarnaast treden zij op bij calamiteiten en assisteren bij het ontruimen van uw locatie. Al onze brandwachten zijn gescreend en minimaal in het bezit van een Rijksdiploma Brandwacht / Manschap. Zij hebben ruime ervaring op een groot scala van locaties, zoals havens, vliegvelden, fabrieken, zorginstellingen, hotels, winkelcentra, scheepswerven, en bouwplaatsen.

Wij gaan graag, vrijblijvend, met u in gesprek om de geschikte brandwachten voor u te verzorgen.

Neem contact op