Persoonsbeveiliging

Heeft u te maken met bedreigende situaties? Voelt u zich om wat voor reden dan ook onveilig? Schakel professionele persoonsbeveiliging in.  

Voel uzelf veilig

Wanneer u te maken hebt met bedreiging of afpersing, agressie, stalking of problemen in de relationele sfeer kan persoonsbeveiliging uw gevoel van veiligheid verhogen. Ook wanneer u een belangrijke functie in het bedrijfsleven bekleedt of publieke bekendheid geniet kan goede beveiliging van u als persoon wenselijk zijn.

✓ Gecertificeerde beveiligers
✓ Professioneel en betrouwbaar
✓ Uw veiligheid in goede handen

Een ding is zeker wanneer u kiest voor persoonsbeveiliging: bij H&H zijn we discreet, altijd op de achtergrond en kunt u blind op onze gecertificeerde persoonsbeveiligers vertrouwen. Dat moet ook wel, want persoonsbeveiliging heeft meer impact op uw privacy dan u denkt.

Onze aanpak

Persoonlijke beveiliging gaat om gemoedsrust en uwveiligheidsgevoel. Het is belangrijk dat u zich onder alle omstandighedenveilig voelt. Wij behandelen uw aanvraag zorgvuldig en spreken uw wensenuitgebreid met u door. Aansluitend maken we een analyse van de situatie, hetdreigingsniveau en de risico’s. Vervolgens bespreken we met u ons plan en devoorgestelde maatregelen.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in én wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thank you! Your submission has been received!
Daar ging iets niet helemaal goed. Probeer het formulier a.u.b. nogmaals te verzenden.

Neem direct

contact op

Bevindt u zich in een situatie met een hoog dreigingsniveau? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@hh-security.nl of 06 2293 4002. U kunt ook contact opnemen via het formulier op onze contactpagina.