Objectbeveiliging

Voorkom schade of diefstal op bouwplaatsen, bedrijventerreinen en onbewaakte locaties met beveiligers of surveillanten. Directe actie op locatie.

Beveilig uw locatie

Criminaliteit en vandalisme veroorzaken altijd nadelige gevolgen. De gevolgen van schade zijn uiterst divers: daadwerkelijke financiële schade, vertraging van projecten, stagnatie van productie, het uitlopen van termijnen, al met al zaken waar u niet op zit te wachten.

De inzet van onze beveiligingsoplossingen dragen bij aan preventieve waarde waardoor risico’s afnemen. Een scala van intelligente oplossingen zorgen ervoor dat uw risico’s beheersbaar zijn. Indien er wel een incident plaatsvindt treden wij adequaat en professioneel op en weten op basis van kennis en ervaring, welke acties nuttig en noodzakelijk zijn. Daarin zit ook onze meerwaarde: vanuit de juiste balans acteren waardoor de schade beperkt blijft en continuïteit niet verder bedreigd wordt.

Wij leveren beveiligings- en surveillance diensten op luchthavens en haventerreinen, op bedrijventerreinen, binnen kantoor- en fabriekspanden, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op tal van andere plaatsen en locaties.

Deze ervaring helpt u zodra u met ons in gesprek gaat. Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden of kennis maken met ons bedrijf en onze dienstverlening? Bel ons dan op 085 - 902 69 02 of stuur een e-mail naar info@hh-security.nl.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in én wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thank you! Your submission has been received!
Daar ging iets niet helemaal goed. Probeer het formulier a.u.b. nogmaals te verzenden.