Beveiliging

Professionele beveiliging of bewaking van bedrijf, terrein, evenement of personen nodig? Snel en effectief beveiliging op maat.

Beveiliging op maat

H&H Security levert een breed pakket aan bewakings-en beveiligingsoplossingen en is actief in heel Nederland.

No-nonsense, pasklaar en dankzij onze jarenlange expertise in de beveiligingsbranche zijn wij een betrouwbare gesprekspartner als het gaat om uw veiligheid.

Of het nu gaat om een spoedklus of juist een structurele beveiligingsoplossing, wij regelen snel en effectief de beveiliging en expertise die u nodig heeft.

Spoed?

Heeft u nu dringend beveiliging of extra beveiligers nodig? Plaats dan direct een spoed aanvraag via ons spoed formulier of bel: 085 - 902 69 02

Beveiligingsoplossingen

Persoonsbeveiliging

Beveiliging van personen die door hun werk, (inter)nationale bekendheid of privé situatie een vergroot risico lopen.

Objectbeveiliging

Beveiliging van objecten zoals winkels, bouwplaatsen, kantoren en industrieterreinen. Volledig afgestemd op uw situatie.

Meer informatie

Mobiele Cameramast

Tijdelijke beveiliging van locaties waar sprake is van een verhoogd risiconiveau. Beschik 24/7 over camerabeelden, waar u maar wilt.

Meer informatie

Brandwacht

Verhoog de brandveiligheid op momenten waarop noodzakelijke installaties niet in werking zijn. Ervaring met verschillende locaties.

meer informatie

Trainingen

Zorg dat uw personeel weet hoe zij moeten handelen in crisis situaties door hen een van onze veiligheids-traingen aan te bieden.

meer informatie

Onze aanpak

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Meer informatie?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Hartelijk dank voor uw aanvraag! Een van onze experts zal spoedig contact met u opnemen.
Er ging helaas iets mis. Probeer het later opnieuw of stuur een e-mail naar info@hh-security.nl.